Velkommen

Mit navn er Katja Gottlieb. Jeg er forfatter, debattør og lærer. Skolen har været omdrejningspunktet for mig, det meste af mit liv. Jeg gik første gang ind gennem skolens porte en sommerdag i 1979. Det var en stor dag. Indtil jeg startede i skole, havde jeg gået hjemme med min mor og min lillebror, så det var ny og overvældende rejse, der startede den dag, hvor jeg troppede op med min nye, blå skoletaske af mærket pilot.

Skolen fik stor betydning for mig, og en dag stod jeg pludselig selv der i hørmen af madpakker bag katederet. Det var noget af det største, vigtigste og fedeste, og jeg har stået der lige siden. De sidste mange år i udskolingen på en stor, gammel skole i Helsingør. Jeg elsker at undervise. Jeg elsker at være sammen med teenagere, og jeg elsker at skrive. Og det er teenagerne jeg skriver om, og det er teenagerne jeg skriver for, når jeg skriver.

 

Hjemmesiden

På min hjemmeside kan du naturligvis finde information om min novellesamling ”Det, de kalder livet”. Der ud over kan du finde mine blogindlæg om livet i folkeskolen, links til debatindlæg i aviser, mine klummer, og links til de undervisningsmaterialer, jeg også laver.

Kontakt mig gerne på

mail: kagott@live.dk

tlf: 30710257

 

 

  • Facebook
  • twitter
  • Hatena