Undervisningsforløb

Jeg arbejder til daglig med danskfaget, og har hver uge både faglige artikler og læremidler gennem hænderne. Ud over selv at skrive skolebøger, har jeg også både udviklet og fungeret som konsulent på undervisningsforløb for eksterne samarbejdspartnere, der af forskellige årsager, kan have brug for dette. Her er en række eksempler:

Den socialøkonomiske forening Gadens Stemmer modtager hvert år mange skoleklasser fra hele landet, der deltager i deres byvandringer. De havde brug for at kunne tilbyde deres besøgende klasser et undervisningsforløb. Se Gadens Stemmers video, hvor lærere og elever fortæller om deres oplevelse med byvandringen og erfaring med undervisningsmaterialet.

I anledning af jubilæumsåret for befrielsen havde ALSANG-projektet behov for at tilbyde en række undervisningsforløb til forskellige fag. Jeg har udviklet forløbet “Bag linjerne“, der er et forløb om litteratur og lyrik rettet mod udskolingen. Jeg har desuden været redaktør på en række af ALSANGS øvrige undervisningsforløb.

Jeg har lavet undervisningsforløb til sæson 2 af DR-serien ‘Øgendahl og de store forfattere’, der portrætterede Leonora Christina Ulfeldt, Henrik Pontoppidan, Michael Strunge, Karin Michäelis, Jeppe Aakjær og Halfdan Rasmussen. Materialet var et af de mest downloadede på DR Skole i 2019. For at se lærervejledningen, skal man logge ind med uni-login. Alle kan se elevopgaverne. Læs artikel om undervisningsforløbene på DR Skole her:

https://www.dr.dk/skole/aaret-der-gik-paa-dr-skole

Desuden har jeg lavet en række forløb til fx ‘Lynkineser’ af Jesper Wung-Sung, ‘Jagten på et menneske’ af Svend Åge Madsen og ‘Folkeviser’. Disse kan tilgås via Dansklærerforeningens hjemmeside.

Se i øvrigt mere på Dansk Forfatterforenings hjemmeside.

Jeg hjælper gerne med udvikling af undervisningsforløb. Kontakt mig for at høre mere om mulighederne på kagott@live.dk